Vilka är vi?

Vårt motto är: Noggrannhet – Vänlighet – Kvalitet

RKM är ett städföretag verksamt i klippan, med en erfaren ledning som har ambitioner att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder.

Vi strävar efter långsiktighet både när det gäller anställda som kunder. Är du kund hos oss har du en central roll och vi kommer göra vårt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med våra tjänster.

Vi vill att våra kunder ställer krav på oss. Alla på företaget vet att varje handling vi gör påverkar hur våra kunder ser på oss. Vi arbetar med ständig förbättring och utvärderar löpande vårt arbete. Det händer ibland att vi gör fel och dessa gånger vill vi att våra kunder ska känna att vi tar det på fullt allvar och gör allt för att rätta till det.

Om något inte är tillfredställande så garanterar vi åtgärd så snart som möjligt. Vi tror på en levande dialog och att vara kunder kan ha olika uppfattningar, önskemål och behov. Är olyckan framme är vi fullständigt försäkrade och vi ersätter alltid våra kunder på snabbast och enklast möjliga sätt.

Vårt uppdrag

Vårt mål är att underlätta din familj vardag genom att erbjuda hemstädning av hög kvalitet med personligt engagemang. Vi erbjuder pålitliga, kostnadseffektiva och högkvalitativa städlösningar till våra kunder.

Vår vision

Vi levererar lokalvårdstjänster och tilläggstjänster till alla tänkbara kunder stora som små runt Skåne med hög kvalité så att våra kunder kan koncentrera sig på sin egen verksamhet. Alla våra medarbetare har gemensamma värderingar och principer.

Om något inte är tillfredställande
så garanterar vi åtgärd så snart som möjligt

KONTAKTA OSS

Våra värderingar

Vårt mål är du som kund ska bli nöjd efter vårt besök. Du kan kontakta oss dygnet runt via vår kontaktformulär (24/7).

  • Kundorienterad: Vi betjänar våra kunder som om vi tjänar oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder det för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänliga: Vi värnar oss om vår miljö och använder oss därför av miljövänliga städ produkter.
  • Innovativa: Vi tillhandahåller utbildning för vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller dig uppdaterad om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, vilket gör det möjligt för oss att få det bästa till våra kunders hem.
  • Expandering: vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer, samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor att arbeta med oss.

Varför vi?

Välj oss på grund av vårt rykte för kvalitet och kundservice.
De kunder som väljer oss har förtroende för oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar deras hem.

Med oss blir du garanterad nöjd
Vårt mål är att kunden är nöjd 100% med vår tjänst. I fall vi har missat något så garanterar vi åtgärd så snart som möjligt.
Ansvarsförsäkring
Är olyckan framme är vi fullständigt försäkrade och vi ersätter alltid våra kunder på snabbast och enklast möjliga sätt.
Kompetenta medarbetare
Anställda på RKM städ går igenom en grundlig rekryteringsprocess, och sedan utbildas i alla aspekter av våra städtjänster. Detta säkerställer service av hög kvalitet varje gång.
Vi finns nära dig
Vi är ett modernt, flexibelt familjeföretag verksamt i Klippan med kunder över hela Skåne  och ambitioner att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder.
Kunden i centrum
Oavsett vad vi kan åstadkomma inom städ så är det alltid kunden som sätter ribban. Det är dina önskemål som spelar den tyngsta rollen i vårt arbete och att du blir nöjd med städning som vi gör är det absolut viktigaste. Högsta kvalitet får du alltid hos oss på RKM städ.
Vi lämnar alltid garanti
Vi strävar efter att ge högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Om du inte är helt nöjd med vår service, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter din städning så att vi kan lösa situationen.